Proizvodi

Deceuninck Elegant PVC prozorski sustavi

Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC-a. Više od 50 godina proizvode visoko kvalitetne profile za PVC prozore. Njihovi PVC sustavi ispunjavaju precizne zahtjeve modernih prozora koji moraju osigurati učinkovitu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvjeta i buke, moraju biti otporni na provale, osigurati odličan omjer uloženog i dobivenog, laki za njegu i zahtijevati minimalno održavanje, te imati odličan dizajn.

Okvir prozora igra ključnu ulogu u promicanju energetske učinkovitosti i toplinske izolacije koja štedi energiju. Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocjene pri usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grijanja.
U suprotnosti od drvenih prozora, PVC prozori imaju osobito dug životni vijek. Visoka kvaliteta prozora ističe se njihovom otpornošću na deformaciju i visok stupanj funkcionalnosti tijekom godina. Temeljeći se na njihovom dugogodišnjem životnom vijeku, od minimalno 50 godina, PVC prozori odlična su investicija za zadržavanje vrijednosti nekretnine.
Visokokvalitetni PVC prozori iznimno se lako održavaju i zahtijevaju minimalnu brigu. Najnoviji PVC granulat ekstremno je otporan na vremenske uvjete i sunčevu svjetlost. Za čišćenje prozora sve što vam je potrebno je sredstvo za pranje posuđa, zbog glatkih površina jednostavnih za održavanje.

  • 6 komora, 3 brtve, dubina profila od 76 mm

  • Vrijednost izolacije okvira: Uf vrijednost do 0,93 W/m²K

  • Vrijednost izolacije cijelog prozora: Uw vrijednost do 0,63 W/m²K

  • Jednostavno se postiže standard pasivne kuće uz trostruko ostakljenje

  • Mogućnost ostakljenja do 70 mm

  • Zvučna izolacija do razreda zaštite od buke klase 5

  • Održivost: primjena materijala koji se u potpunosti može reciklirati (EcoPowerCore)

  • Protuprovalna zaštita do razreda RC2

  • Maksimalne veličine elemenata uz posebnu tehnologiju lijepljenja

  • 40 različitih boja folija

Sustav profila Elegant predstavlja jedinstven dizajn PVC prozora. Minimalističke linije krila i okvira te iznimno uski vanjski rub profila pružaju prozoru izvanredan izgled i eleganciju aluminijskih prozora. Firma Deceuninck za ovu je revolucionarnu inovaciju dobila nagrade German Design Award i Red Dot Design Award.

Winkhaus activPilot okov

Na sve naše prozore ugrađujemo Winkhaus activPilot okov vodećeg svjetskog proizvođača okova za PVC prozore. Okov je izrađen od visoko kvalitetnog nehrđajučeg čelika čime pruža visok stupanj protuprovalne zaštite i dugovječnosti. Modernog je dizajna, vrlo precizan i jednostavan što ga čini najpouzdanijim okovom na tržištu.

Aluminijski sustavi

Glavne značajke aluminijskih profila su njihova čvrstoća i mala težina što ih čini pogodnima za poslovne prostore, zatvaranje verandi i prostora koji ne zahtijevaju preveliku toplinsku izolaciju. Od njih se najčešće izrađuju grilje, šiberi i harmo stijene. Aluminijski profili osim u standardnim bojama (bijela, smeđa i zelena) dolaze još i u svim mogućim RAL bojama, kao i imitacijama drva. Održavanje je vrlo jednostavno zbog glatkih površina koje je često dovoljno samo prebrisati mokrom krpom.

Nagrađivani dizajn

Tehničke specifikacije: