Proizvodi

INOUTIC Prestige PVC sustavi    Inoutic

Inoutic Prestige profil

Inoutic / Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC-a. Više od 50 godina proizvode visoko kvalitetne profile za PVC prozore u svom sjedištu u Bogenu, Njemačkoj. Njihovi PVC sustavi ispunjavaju precizne zahtjeve modernih prozora koji moraju osigurati učinkovitu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvjeta i buke, moraju biti otporni na provale, osigurati odličan omjer uloženog i dobivenog, laki za njegu i zahtijevati minimalno održavanje, te imati odličan dizajn.

Inoutic je jedina firma čiji se profili za hrvatsko tržište još uvijek proizvode u Njemačkoj i koji u svojoj ponudi prozorskih profila nemaju recikliranu plastiku.

Okvir prozora igra ključnu ulogu u promicanju energetske učinkovitosti i toplinske izolacije koja štedi energiju. Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocjene pri usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grijanja.
U suprotnosti od drvenih prozora, PVC prozori imaju osobito dug životni vijek. Visoka kvaliteta prozora ističe se njihovom otporošću na deformaciju i visok stupanj funkcionalnosti tijekom godina. Temeljeći se na njihovom dugogodišnjem životnom vijeku, od minimalno 50 godina, PVC prozori odlična su investicija za zadržavanje vrijednosti nekretnine.
Visokokvalitetni PVC prozori iznimno se lako održavaju i zahtijevaju minimalnu brigu. Drveni prozori, s druge strane, moraju se ponovno ostakljivati svake dvije godine i bojati svakih 5 godina. Najnoviji PVC granulat ekstremno je otporan na vremenske uvjete i sunčevu svjetlost. Za čišćenje prozora sve što vam je potrebno je sredstvo za pranje posuđa, zbog glatkih površina jednostavnih za održavanje.

Inoutic Prestige presjekTehničke specifikacije:

 • 76 mm sustav, 6 komora
 • Vrijednost toplinske izolacije okvira Uf = 1.1 W/m2K sa srednjom brtvom ili Uf = 1.2 W/m2K bez srednje brtve
 • Vrijednost toplinske izolacije cijelog prozora Uw do 0.69 W/m2K – što čak premašuje očekivanu potrebnu vrijednost za Uredbu o uštedi energije EnEV za 2012 (Uw ≤ 0.95 W/m2K)
 • Zaobljenja i zakošenja od 20° osiguravaju dobro otjecanje vode i harmoničan dizajn
 • Ostakljivanje do 44 mm za toplinsku i zvučnu izolaciju
 • 2-nožna lajsna za ostakljivanje za bolju protuprovalnu zaštitu
 • Visina staklenog žljeba 25mm zbog sprečavanja kondenziranja vode
 • Tri uvučene brtve u MD izvedbi, dvije uvučene brtve u AD izvedbi
 • RAL certifikat za spajanje poda sa stropom elementom do visine 2.60 m
 • Zvučna izolacija do 47 dB (zvučna izolacija klase 5)
 • 40 različitih laminiranih folija boje

 

Winkhaus activPilot okov    Winkhaus

Na sve naše prozore ugrađujemo Winkhaus activPilot okov vodećeg svjetskog proizvođača okova za PVC prozore. Okov je izrađen od visoko kvalitetnog nehrđajučeg čelika čime pruža visok stupanj protuprovalne zaštite i dugovječnosti. Modernog je dizajna, vrlo precizan i jednostavan što ga čini najpouzdanijim okovom na tržištu.

Winkhous okov

 

Aluminijski sustavi

Glavne značajke aluminijskih profila su njihova čvrstoća i mala težina što ih čini pogodnima za poslovne prostore, zatvaranje verandi i prostora koji ne zahtijevaju preveliku toplinsku izolaciju. Od njih se najčešće izradu grilje, šiberi i harmo stijene. Aluminijski profili osim u standardnim bojama (bijela, smeđa i zelena) dolaze još u svim mogućim RAL bojama, kao i imitacijama drva. Održavanje je vrlo jednostavno zbog glatkih površina koje je često dovoljno samo prebrisati mokrom krpom.

Aluminijski profili